SurSur Designs tarjoaa täydet korjauspalvelut, sekä mittatilaus- ja sisutustekstiiliompelua. Laadukas vaate kannattaa korjata tai muokata uudeksi vaatteeksi, monesti sillä hinnalla ei saa hankittua uutena laadultaan tai kuosiltaan vastaavaa tuotetta. Myös kestävän kehityksen kannalta korjauttaminen on erinomainen vaihtoehto.

”Korjausompelussa tehdään luoviakin ratkaisuja. Moni rikkinäinen vaate voidaan korjata niin, ettei se näytä korjatulta. Lisäksi voidaan tehdä muutostöitä – rätistä saa kauniin vaatteen melko vähällä työllä.”

SurSur Designs on erikoistunut mittatilaustöissä asiakaslähtöiseen suunnitteluun, jossa asiakkaalle rakennetaan sopiva vaate, joka korostaa käyttäjänsä persoonaa. Mittatilaustyönä voi teettää niin juhla- ja hääpukuja, kuin alusvaatteitakin. Omien mittojen mukaan tehty arkikäyttövaate kestää aikaa istuvuudeltaan, mukavuudeltaan ja tyylillisestikin. Ompelutöitä tehdään liikkeen kankaista ja asiakkaiden omista materiaaleista.

Korjaustöitä otetaan vastaan aina liikkeen ollessa auki. Mittatilausvaatteen suunnittelutapaamiseen suosittelemme varaamaan ajan täältä.